Adres
wat schuilt erachter

Vegan Flex, de wetenschap

Spark your energy

In het westen eten we veel dierlijke producten en is er een overvloed aan allerlei verleidelijke suikerrijke voedingsmiddelen. De toxines die in dierlijke vetten zitten, plus de externe toxines waar we non-stop aan blootgesteld worden zorgen voor allerlei kwalen. Verstoringen van de balans in het immuunsysteem, -het hormonale stelsel en de energieproductie zijn directe gevolgen hiervan. Je kunt dit bijvoorbeeld merken aan overgewicht, een onrustige huid en vermoeidheid.

Vegan Flex is een praktische voedings- en detoxmethode voor gewichtsverlies, ontgifting en anti-aging. Door het verlagen van vetoplosbare gifstoffen en een aantal dagen aaneengesloten volledig veganistische voeding schakelt het lichaam naar een gezonder stofwisselingspatroon. Dit proces wordt versterkt door ondersteunende voedingssupplementen. Zonder dat je minder calorieën inneemt zorgt Vegan Flex voor mooie resultaten, waaronder gewichtsverlies, een betere darmwerking, meer energie en een mooiere huid.

Vegan Flex by Fittergy heeft alle belangrijke bewezen en gezonde voedingsrichtlijnen van de gezondheidsraad in de 10-daagse kuur verwerkt.

Sportvasten Pack

VEGAN FLEX WETENSCHAP

Hoe werkt Vegan Flex?

1
1. De kuur
Je bouwt in 4 dagen de inname van dierlijke eiwitten af, eet vervolgens 4 dagen volledig plantaardig en bouwt in 2 dagen het eten van dierlijke eiwitten weer op.

Een uitgekiend voedingsprotocol, beweging, zweten (passief en actief) en voedingssupplementen zijn vaste onderdelen van de kuur, alsmede alle kennis en achtergrondinformatie.
2
2. Het resultaat
Na de kuur zijn je bloedwaardes (cholesterol, bloeddruk) verbeterd en kun je o.a. van deze resultaten genieten:

  • Tot 4 kg gewichtsverlies
  • Meer energie
  • Betere darmwerking
  • Mooiere huid
3
3. Behouden
Je lichaam is gezonder en vitaler na Vegan Flex. Je kunt de resultaten eenvoudig onderhouden of zelfs vergroten door intermittent fasting toe te passen en wekelijks tenminste 48 uur aaneengesloten volledig plantaardig te eten met daaromheen ook dierlijke producten. Geniet in het weekend vooral van een Bourgondische leefstijl, want het leven draait tenslotte om genieten!
4
4. Herhalen
Heb je de Bourgondische leefstijl iets te lang doorgetrokken of zijn om andere redenen de resultaten aan het vervagen? Herhaal dan gerust opnieuw de kuur, er zitten voor je gezondheid alleen maar voordelen aan!

Recensies

"Door Vegan Flex by Fittergy ben ik twee kilogram afgevallen, mijn huid is mooier en ik heb meer energie. Het kost wat extra tijd en energie om alles te bereiden, maar het is heel goed vol te houden. "
Li-Ann Groen, State of body trainer/State of Mind Network
"Ik vind het een heel prettige methode om jezelf even te resetten. En wat extra kilo’s kwijt te raken."
Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau
"Ik voel mij energiek en gereset!"
Manouk Hanselaar, hoofdtrainer Basic-Fit
historie Vegan Flex

Vegan Flex achtergrond

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Omdat wij altijd eten bij de hand hebben, staat het lichaam bij de meeste westerse mensen continu in de suikerverbranding. Hierdoor krijg je een grote behoefte aan suiker en klachten als vermoeidheid.

Vegan Flex by Fittergy zorgt er voor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding. Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid. Maak ook de switch met Vegan Flex en ga voor een fit, slank en energiek lichaam!

Doe de test en start je detox!

Ben jij gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Bekijk hier alvast de resultaten die je met Vegan Flex kan behalen en behouden.
Meer weten? Vul de test hieronder in.

Wat zijn jouw doel(-en) met Vegan Flex?
Afvallen
Conditie verbeteren
Vitaliteit verbeteren
Volgende
Hoeveel groente en fruit eet je per dag?
0-400 gram
400-800 gram
meer dan 800 gram
VorigeVolgende
Heb je ernstige voedselallergieën of intoleranties
Ja
Nee
VorigeVolgende
Vul je lengte en gewicht in. Geef ook je geslacht aan.
cm
kg
Man
Vrouw
VorigeVolgende

Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Vegan Flex kan behalen! Naast het gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

Neem contact met ons op
De Vegan Flex test nogmaals doen
Neem contact op

Om er zeker van te zijn dat je het Vegan Flex programma goed kunt volgen is het belangrijk vooraf eventuele voedselallergieën en/of intoleranties af te stemmen. Neem contact op met ons via [email protected] of bel ons op 010-4420417.

Neem contact met ons op
Ga een stap terug
Starten met Vegan Flex

Ik wil Vegan Flex!

Ben jij al overtuigd van de resultaten van Vegan Flex? Meld je dan aan en start de strijd tegen de kilo's die er niet vanaf willen.

Coach worden
Vegan Flex Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid