Adres
wat schuilt erachter

Vegan Flex, de wetenschap

Spark your energy

In het westen eten we veel dierlijke producten en er is overvloed aan allerlei voedingsmiddelen die we lekker vinden. Vooral de dierlijke vetten zorgen voor allerlei kwalen zoals overgewicht, vermoeidheid en een verstoring van de balans in het immuunsysteem.

Vegan Flex is een wetenschappelijk praktische voedings- en detoxmethode voor gewichtsverlies, ontgifting en anti-aging. Door het verlagen van vetoplosbare gifstoffen en een aantal dagen volledig vegan schakelt het lichaam naar een gezonder stofwisselingspatroon. Dit proces wordt versterkt door ontgiftende supplementen. Zonder dat je minder calorieën inneemt zorgt Vegan Flex voor vetverlies en krijg je juist energie.

Vegan Flex by Fittergy omvat in 10 dagen alle belangrijke bewezen gezonde voedingsrichtlijnen van de gezondheidsraad.

Sportvasten Pack

VEGAN FLEX WETENSCHAP

Hoe werkt Vegan Flex?

1
Stap 1
Door het verlagen van vetoplosbare toxines en het sterk verhogen van gezonde voeding en een aantal dagen vegan schakelt je lichaam naar een gezonder stofwisselingspatroon.
2
Stap 2
Het resultaat is een boost voor je energie en afname van je vetpercentage.
3
Stap 3
Door de toename van energie en de juiste voeding verbetert je immuunsysteem, je gezondheid (o.a. bloeddruk, cholesterol en suikerspiegel) en blijf je gewicht verliezen.
4
Stap 4
De Vegan Flex methode kun je de rest van je leven toepassen en je resultaten blijven vasthouden.
Traject Vegan Flex

Vegan Flex vasthouden

Je kunt eenvoudig jouw Vegan Flex resultaten onderhouden door minimaal twee dagen (48 uur) per week volledig plantaardig te eten, in combinatie met lichaamsbeweging.

Na de 10-daagse Vegan Flex by Fittergy kuur kan jouw Fittergy Coach je helpen met een persoonlijk advies om je switch te behouden. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon of sport intensiteit. Ook kun je de Fittergy voedingssupplementen (o.a. resveratrol, greens en cellshield) blijven gebruiken.

Recensies

"Door Vegan Flex by Fittergy ben ik twee kilogram afgevallen, mijn huid is mooier en ik heb meer energie. Het kost wat extra tijd en energie om alles te bereiden, maar het is heel goed vol te houden. "
Li-Ann Groen, State of body trainer/State of Mind Network
"Ik vind het een heel prettige methode om jezelf even te resetten. En wat extra kilo’s kwijt te raken."
Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau
"Ik voel mij energiek en gereset!"
Manouk Hanselaar, hoofdtrainer Basic-Fit
historie Vegan Flex

Vegan Flex achtergrond

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Omdat wij altijd eten bij de hand hebben, staat het lichaam bij de meeste westerse mensen continu in de suikerverbranding. Hierdoor krijg je een grote behoefte aan suiker en klachten als vermoeidheid.

Vegan Flex by Fittergy zorgt er voor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding. Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid. Maak ook de switch met Vegan Flex en ga voor een fit, slank en energiek lichaam!

Doe de test en start je detox!

Ben jij gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Bekijk hier alvast de resultaten die je met Vegan Flex kan behalen en behouden.
Meer weten? Vul de test hieronder in.

Wat zijn jouw doel(-en) met Vegan Flex?
Afvallen
Conditie verbeteren
Vitaliteit verbeteren
Volgende
Hoeveel groente en fruit eet je per dag?
0-400 gram
400-800 gram
meer dan 800 gram
VorigeVolgende
Heb je ernstige voedselallergieën of intoleranties
Ja
Nee
VorigeVolgende
Vul je lengte en gewicht in. Geef ook je geslacht aan.
cm
kg
Man
Vrouw
VorigeVolgende

Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Vegan Flex kan behalen! Naast het gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

Neem contact met ons op
De Vegan Flex test nogmaals doen
Neem contact op

Om er zeker van te zijn dat je het Vegan Flex programma goed kunt volgen is het belangrijk vooraf eventuele voedselallergieën en/of intoleranties af te stemmen. Neem contact op met ons via [email protected] of bel ons op 010-4420417.

Neem contact met ons op
Ga een stap terug
Starten met Vegan Flex

Ik wil Vegan Flex!

Ben jij al overtuigd van de resultaten van Vegan Flex? Meld je dan aan en start de strijd tegen de kilo's die er niet vanaf willen.

Coach worden
Vegan Flex Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid