Adres
Interesse gewekt?

Wil jij Vegan Flex Coach worden?

Ready to spark your knowledge?
Fittergy

Wil jij Vegan Flex Coach worden?

Je kunt als healthprofessional natuurlijk het Vegan Flex pakket inkopen en verkopen. Om Vegan Flex in te kopen hoef je alleen een professioneel account aan te vragen bij Fittergy. Jouw cliënt kan veilig geheel zelfstandig de kuur volgen. Er wordt via een QR-code en een persoonlijke code een account aangemaakt. Hier kan het protocol worden gedownload en krijgt men dagelijks uitleg en tips om de kuur zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Als healthprofessional kun je echter ook Vegan Flex aanbieden als onderdeel van een traject of inclusief diensten zoals personal training, een uitgebreide meting voor lichaamssamenstelling, massage, EMS enz. Hiervoor is het goed om meer kennis over de inhoud, achtergrond en praktische toepasbaarheid te hebben. We raden je in dat geval aan om het on-demand webinar tot Vegan Flex Coach te volgen.
Heb je de webinars bekeken en het korte, online examen positief afgerond, dan krijg je toegang tot MijnFittergyPro. Dit is de portal voor professionals om zelf protocollen aan te maken, marketingmaterialen te downloaden en alle nieuws rondom Vegan Flex te kunnen volgen. Daarnaast kun je met al je inhoudelijke vragen terecht bij Mister Vegan Flex himself Remco Verkaik én bieden we je alle ondersteuning om Vegan Flex zo succesvol mogelijk in jouw bedrijf te implementeren.

Meer informatie en
aanmelden webinar

Vegan Flex is dé 10-daagse detox voor jouw cliënt. Geheel zelfstandig te volgen of als onderdeel van een op maat gemaakt traject.

De 10-daagse kuur is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten gecombineerd met jarenlange ervaring op het gebied van sport, voeding en leefstijl.

De Vegan Flex Coach kent de achtergrond en praktische toepasbaarheid van het programma.

Als Vegan Flex Coach krijg je alle ondersteuning die nodig is om het programma succesvol in jouw bedrijf te integreren.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid