Adres
Hoe werkt Vegan Flex

Wat is Vegan Flex
en hoe werkt het?

One step closer to your ultimate goal!

Vegan Flex is een complete 10-daagse detoxkuur. Je lichaam gaat effectiever ontgiften d.m.v. veel gezonde voeding, beweging en aanvullende voedingssupplementen. De resultaten?

  • Tot 4 kg gewichtsverlies
  • Meer energie
  • Betere darmwerking
  • Mooiere huid

Met jouw persoonlijke code in de Vegan Flex box kun je het voedingsprotocol downloaden en ontvang je de aanvullende leefstijltips om de kuur zo succesvol mogelijk te laten verlopen. In de box vindt je verder de suppletiestrip, de Greens en het receptenmagazine.

Sportvasten Pack

In vier stappen

Hoe werkt Vegan Flex by Fittergy?

1
Kies je pakket
Om te beginnen schaf je natuurlijk het Vegan Flex pakket aan. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt: de suppletiestrip, koker met Greens, het receptenmagazine en de code om je persoonlijke account aan te maken.

Je kunt het pakket van je keuze hier kopen.
2
Maak een account aan
Met de QR code en de persoonlijke code die je in de box vind kun je jouw account aanmaken. Je geeft aan wanneer je wilt starten en komt hiermee in het Vegan Flex Dashboard. Hier kun je het voedingsprotocol downloaden en vind je per dag alle tips, tricks en achtergrondinfo om jouw kuur zo succesvol mogelijk te laten verlopen.
3
Volg de kuur
De kuur bestaat uit 4 afbouwdagen, 4 volledig plantaardige dagen en 2 opbouwdagen. Tijdens de kuur beweeg je elke dag een uur matig intensief en sport je tenminste 2 keer. Zorg dat je tijdens de kuur genoeg tijd hebt voor jezelf om te bewegen en relaxen.
4
Behoud je resultaten
Je bent gezonder en hebt meer energie na Vegan Flex. Je kunt deze mooie resultaten makkelijk behouden door bijvoorbeeld wekelijks 48 uur aaneengesloten volledig plantaardig te eten. Dit wissel je af door op de andere dagen ook wat dierlijke producten te eten. Zo kun je een Bourgondische leefstijl hebben en toch supergezond zijn.

Doe de test en start je detox!

Ben jij gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Bekijk hier alvast de resultaten die je met Vegan Flex kan behalen en behouden.
Meer weten? Vul de test hieronder in.

Wat zijn jouw doel(-en) met Vegan Flex?
Afvallen
Conditie verbeteren
Vitaliteit verbeteren
Volgende
Hoeveel groente en fruit eet je per dag?
0-400 gram
400-800 gram
meer dan 800 gram
VorigeVolgende
Heb je ernstige voedselallergieën of intoleranties
Ja
Nee
VorigeVolgende
Vul je lengte en gewicht in. Geef ook je geslacht aan.
cm
kg
Man
Vrouw
VorigeVolgende

Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Vegan Flex kan behalen! Naast het gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

Neem contact met ons op
De Vegan Flex test nogmaals doen
Neem contact op

Om er zeker van te zijn dat je het Vegan Flex programma goed kunt volgen is het belangrijk vooraf eventuele voedselallergieën en/of intoleranties af te stemmen. Neem contact op met ons via [email protected] of bel ons op 010-4420417.

Neem contact met ons op
Ga een stap terug

Recensies

"Door Vegan Flex by Fittergy ben ik twee kilogram afgevallen, mijn huid is mooier en ik heb meer energie. Het kost wat extra tijd en energie om alles te bereiden, maar het is heel goed vol te houden. "
Li-Ann Groen, State of body trainer/State of Mind Network
"Ik vind het een heel prettige methode om jezelf even te resetten. En wat extra kilo’s kwijt te raken."
Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau
"Ik voel mij energiek en gereset!"
Manouk Hanselaar, hoofdtrainer Basic-Fit
Starten met Vegan Flex

Ik wil Vegan Flex!

Ben jij al overtuigd van de resultaten van Vegan Flex? Meld je dan aan en start de strijd tegen de kilo's die er niet vanaf willen.

Coach worden
Vegan Flex Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid