Adres
Hoe werkt Vegan Flex

Wat is Vegan Flex
en hoe werkt het?

One step closer to your ultimate goal!

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox in combinatie met lichaamsbeweging, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Je Fittergy Coach stelt voor jouw Vegan Flex een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Na de 10 dagen heb je jouw lichaam ontgift, ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Sportvasten Pack

in vier stappen

Hoe werkt Vegan Flex by Fittergy?

1
Je Fittergy Coach
Selecteer hier jouw Fittergy Coach en stuur hem of haar een bericht. Binnen drie werkdagen ontvang je een bevestiging van de Coach. Jouw Fittergy Coach neemt contact met je op voor meer informatie en een afspraak voor een intakegesprek.
2
Doe je Vegan Flex
Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox. Je bouwt in vier dagen je inname van dierlijke eiwitten af, daarna eet je vier dagen vegan (volledig plantaardig) en tenslotte bouw je in twee dagen het eten van dierlijke eiwitten weer op.

Dagelijks beweeg je een uur laag intensief.
3
Behoud je resultaten
Je lichaam is gezonder en vitaler na de Vegan Flex! Je kunt deze eenvoudig onderhouden door minimaal 48 uur in een week aaneengesloten volledig plantaardig te eten.

Dit wissel je af door reguliere dagen met dierlijke producten. Zo kun je een Bourgondische levensstijl hebben in het weekend.
4
Herhaal de vegan detox
Wil je na een tijdje de 10-daagse detox herhalen, omdat je iets te lang Bourgondisch geleefd hebt? Je kunt opnieuw tien dagen het Vegan Flex programma volgen.

Doordat je al een keer Vegan Flex by Fittergy hebt gedaan, is er (misschien) minder begeleiding nodig om de switch te maken. Overleg dit met je Coach!

Doe de test en start je detox!

Ben jij gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Bekijk hier alvast de resultaten die je met Vegan Flex kan behalen en behouden.
Meer weten? Vul de test hieronder in.

Wat zijn jouw doel(-en) met Vegan Flex?
Afvallen
Conditie verbeteren
Vitaliteit verbeteren
Volgende
Hoeveel groente en fruit eet je per dag?
0-400 gram
400-800 gram
meer dan 800 gram
VorigeVolgende
Heb je ernstige voedselallergieën of intoleranties
Ja
Nee
VorigeVolgende
Vul je lengte en gewicht in. Geef ook je geslacht aan.
cm
kg
Man
Vrouw
VorigeVolgende

Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Vegan Flex kan behalen! Naast het gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

Neem contact met ons op
De Vegan Flex test nogmaals doen
Neem contact op

Om er zeker van te zijn dat je het Vegan Flex programma goed kunt volgen is het belangrijk vooraf eventuele voedselallergieën en/of intoleranties af te stemmen. Neem contact op met ons via [email protected] of bel ons op 010-4420417.

Neem contact met ons op
Ga een stap terug

Recensies

"Door Vegan Flex by Fittergy ben ik twee kilogram afgevallen, mijn huid is mooier en ik heb meer energie. Het kost wat extra tijd en energie om alles te bereiden, maar het is heel goed vol te houden. "
Li-Ann Groen, State of body trainer/State of Mind Network
"Ik vind het een heel prettige methode om jezelf even te resetten. En wat extra kilo’s kwijt te raken."
Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau
"Ik voel mij energiek en gereset!"
Manouk Hanselaar, hoofdtrainer Basic-Fit
Starten met Vegan Flex

Ik wil Vegan Flex!

Ben jij al overtuigd van de resultaten van Vegan Flex? Meld je dan aan en start de strijd tegen de kilo's die er niet vanaf willen.

Coach worden
Vegan Flex Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid